I dag
ArrowDown_Orange
gb_logo%20(1)
Vi takker for sesongen 2022, gleder oss stort til 2023
Tusen takk til alle medlemmer og gjester som har tatt turen til oss i år, vi gleder oss til å se dere neste sesong

Greenfee

Nedenfor finner du oppdaterte greenfee-priser. Greenfee gjelder for hele dagen, så om du har tid og krefter til å spille flere enn én runde, er du velkommen til å gjøre det hvis det er ledige starttider.
Hverdager
Helg og helligdager
Junior 8-19 år
Gratis for alle juniorer
11-hulls greenfee
Alle dager
Sesonggreenfee
Fritt spill hele sesongen. Forutsetter at du er hovedmedlem i annen norsk klubb og betaler minimum 5200,- i medlemskontingent
1.900,-
Juligreenfee
Gjelder alle dager i hele juli!
SMS eller Vipps betaling
Spiller du utenom klubbhusets åpningstider, kan du betale greenfee med mobilen ved å sende en sms med kodeord "Skjeberg" til 1988. Her får du opp alle greenfee valg. Du kan også betale med Vipps til nummer 514311. Som tidligere medlem av Skjeberg GK, kan du først kjøpe sesonggreenfee to år etter du meldte deg ut.

Regler for spill
Alle spillere skal melde seg i administrasjonen senest 15 minutter før start. Husk å ha gyldig handicapkort og medlemskort klart.

Spill på banen uten å betale greenfee vil bli rapportert til Norges Golfforbund umiddelbart, samt at vedkommende vil bli bortvist og ilagt et straffegebyr på kr. 1000,-.
Veibeskrivelse
Golfbil/tralle