I dag
ArrowDown_Orange
gb_logo%20(1)
Hei, og velkommen til Skjeberg Golfklubb

Jeg heter Cathrine Laursen og er Daglig leder i klubben. På denne siden har vi samlet sammen endel informasjon om klubben som skal gjøre det lettere for deg å bli kjent med våre fasiliteter, våre tilbud og vi som jobber her.
Områdekart
Bli kjent med klubben

Les deg opp på hvordan klubben er organisert, hva du kan gjøre som medlem, hvem som jobber der, hvor du finner hva osv.
Fasiliteter
Treningsområdet
Komiteer
Seniorgolf
Damegolf
Juniorgolf
Medarbeidere
Våre trenere
Treningstilbud
Proshop
Styret informerer
Ta kontakt dersom du har spørsmål:
Cathrine Laursen
PlassholderMann
Gunnar Borg Jonsson
Shopansvarlig
CathrineLaursen

Cathrine Laursen er ansatt som ny daglig leder

Cathrine kommer fra jobben som Sales & Event manager på Tanum Strand Hotell. Hun har vært medlem i Skjeberg GK i over 20 år og har sittet i styret siden 2021. Vi gleder oss over å få med Cathrine på laget og dere vil få mulighet til å bli bedre kjent med henne i tiden som kommer.
#Medlem, Gjest, Nybegynner
Publisert: 24.05.2022 21:44
Knottegolf1

Juniorgruppa har startet sesongen

Utendørssesongen har startet igjen for alle våre juniorgrupper. Knøtt, Yngre junior og Eldre junior er alle i gang med trening og turneringsspill.
#Medlem, Nybegynner, Junior
Publisert: 06.05.2022 07:54
Se flere nyheter
Månedens partner:
Logo%20Svart
lobby-quality-hotel-sarpsborg
Golf med overnatting i Sarpsborg
Quality Hotel Sarpsborg tilbyr i samarbeid med Skjeberg Golfklubb golfpakker med overnatting og golf. Quality er byens storstue med badeland, stort treningssenter og store konferansefasiliteter.
Aktiviteter:
Faste aktiviteter:
Vi har ingen pågående faste aktiviteter.
Øvrige aktiviteter:
B-Mesterskap 2022
lør. 20. aug
Klasse A: - Slagspill med hcp er spill om best totalresultat etter spill av de fastsatte runderne.Må hulle ut. Klasse B, C og D: – Svensk Slaggolf med hcp. Går over to dager.
Skjeberg Golfklubb
Pris kr 200,-
Klubbmesterskap 2022
lør. 20. aug
Slagspillkonkurranse der det spilles en fastsatt runde og totalresultatet teller. Alle hull må fullføres/hulles ut. Kan regnes uten handicap (brutto) eller med handicap (netto). Går over to dager.
Skjeberg Golfklubb
Pris kr 200,-