I dag
ArrowDown_Orange
gb_logo%20(1)
Vi takker for sesongen 2022, gleder oss stort til 2023
Tusen takk til alle medlemmer og gjester som har tatt turen til oss i år, vi gleder oss til å se dere neste sesong

Damegolf

Damegruppen i Skjeberg Golfklubb er meget aktiv og vi prøver å legge forholdene til rette for at nye medlemmer skal føle seg velkommen.
Vi treffes gjennom hele sesongen og spiller interne turneringer i en meget uhøytidelig og avslappet atmosfære. Til våre turneringer hver onsdag melder vi oss på i Golfbox  seinest mandag kl 23.59. Dere finner informasjon om de kommende turneringene i Golfbox.

Det er to alternativer for påmelding:
For spill atten hull med fortløpende start fra kl. 16.00
De som ønsker å spille elleve hull starter fortløpende etter de som går 18 hull har startet.

Påmeldingsfrist for begge alternativer er mandag før kl. 23.59. Starttider blir trukket og sendes ut på e-post. Alle starter fra hull 1. Etter runden samles vi i klubbhuset til en kaffekopp og markering av dagens turneringsvinnere.

Lunsjgolf
Hver fredag kl. 11.00 er alle klubbens damer velkomne til lunsjgolf. Det spilles 11 hull, deretter inntar vi lunsj.

Golftur
Hvert år på sensommeren arrangerer vi en weekendtur. Som oftest går turen til Sverige. I år går turen til Dagsholm 26-28 august. Golfsesongen avsluttes med årsmøte og høstfest i klubbhuset. De av damene som har gjort seg bemerket i løpet av sesongen, får sin velfortjente utmerkelse.

Under «normale» omstendigheter så møtes vi allerede igjen i januar i på programmet.

Vi ønsker alle damer i Skjeberg golfklubb velkomne til å bli med oss på Damedagen!

Hilsen styret i Damegruppa
Turneringsoppsett
Turneringsregler
Dame aktiviteter:
Faste aktiviteter:
Fellesdugnad
Tirsdag
Velkommen til dugnad på Skjeberg Golfklubb hver tirsdag fra kl 10.00 - 14.00 på banen. Oppmøte på klubbhuset.
Kl: 10.00 - 14.00
Klubbhuset
I perioden 10. jan til 04. apr
Øvrige aktiviteter:
Årsmøte 2023
tor. 16. mar
Eventuelle forslag må være styret i hende senest mandag 27. februar. Saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest 1 uke før årsmøte.
Kl: 18.00
Skjeberg Rådhus
damekomite:
Laila Mathisen
Eva Øverby
Kjersti Glosli
Tove Angell Fotland
Styremedlem
Vicki Daae
Styremedlem
VSportGolf_skjerberg

V Sport Golf filmen er klar.

I august var V Sport Golf på besøk for å lage reklamefilm for Skjeberg Golfklubbs bane. Resultatet er klart.
#Medlem, Gjest, Nybegynner, Dame, Herre, Senior, Junior
Publisert: 10.01.2023 10:45
SKGK_Klubbhus2

Årsmøte Skjeberg Golfklubb 2023

Årsmøte blir avhold på Skjeberg Rådhus torsdag 16. mars kl 18.00.
#Medlem, Dame, Herre, Senior
Publisert: 10.01.2023 06:57
1-1-2048x1365-1

Støtt juniorgolf i Skjeberg Golfklubb – bli en supporter

Arbeidet med barn og unge er en langsiktig oppgave for golf-Norge og NGF. En viktig del av satsingen er å gjøre klubbenes økonomi bærekraftig.
#Medlem, Dame, Herre, Senior, Junior
Publisert: 02.01.2023 13:59
fscIseveien

Vi fornyer også samarbeidet med Family Sports Club Iseveien

Senterleder på Family, Kathrine Standal Lund og daglig leder på Skjeberg Golfklubb, Cathrine Laursen er begge veldig glad for videre samarbeid. Dette er et flott tilbud til medlemmer begge steder.
#Medlem, Dame, Herre, Senior, Junior
Publisert: 02.11.2022 08:26