I dag
ArrowDown_Orange
gb_logo%20(1)
Vi takker for sesongen 2022, gleder oss stort til 2023
Tusen takk til alle medlemmer og gjester som har tatt turen til oss i år, vi gleder oss til å se dere neste sesong

Juniorgolf

Skjeberg Golfklubb har en stor og aktiv sportsgruppe. Her finner vi en fin blanding av barn og ungdom som er nybegynnere, samt junior og senior elitespillere som konkurrerer på høyt nasjonalt og internasjonalt nivå.
Treningsavgift
Juniorturneringer
3X klubber
Sportsgruppen har en rekke aktivitets- og treningstilbud på alle ferdighets- og alderstrinn. Det er stor deltagelse i turneringer og spillere fra Skjeberg GK oppnår fremragende resultater, både når det gjelder individuelle konkurranser og i lagmesterskap.

Sportsgruppen legger stor vekt på å skape gode sosiale forhold, hvor barn og ungdom kan utvikle sin golf gjennom øving og lek. Gruppen arrangerer også turer til andre golfbaner, slik at unge spillere får anledning til å oppleve nye spennende miljøer og få inspirasjon til å dyrke sin lidenskap til golf.

I vinterhalvåret forgår det meste av treningen inne på Østfold Golfsenter. Når sesongen starter så flytter vi aktiviteten til vårt utmerkede golfanlegg på Hevingen. Her blir spesielt ungdommene tatt hånd om av profesjonelle trenere, som ikke bare vektlegger det sportslige, men også regler og etikette på golfbanen.

Medlemskap for alle juniorkategorier inkluderer fritt spill på Borregaard Golfklubb.
Junior aktiviteter:
Faste aktiviteter:
Fellesdugnad
Tirsdag
Velkommen til dugnad på Skjeberg Golfklubb hver tirsdag fra kl 10.00 - 14.00 på banen. Oppmøte på klubbhuset.
Kl: 10.00 - 14.00
Klubbhuset
I perioden 10. jan til 04. apr
Øvrige aktiviteter:
Årsmøte 2023
tor. 16. mar
Eventuelle forslag må være styret i hende senest mandag 27. februar. Saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest 1 uke før årsmøte.
Kl: 18.00
Skjeberg Rådhus
juniorkomite:
Øyvind Heggen Mathisen
Leder Junior
Stian Eide
Rekruttering og sport
Bjørn Steinar Holt
VSportGolf_skjerberg

V Sport Golf filmen er klar.

I august var V Sport Golf på besøk for å lage reklamefilm for Skjeberg Golfklubbs bane. Resultatet er klart.
#Medlem, Gjest, Nybegynner, Dame, Herre, Senior, Junior
Publisert: 10.01.2023 10:45
1-1-2048x1365-1

Støtt juniorgolf i Skjeberg Golfklubb – bli en supporter

Arbeidet med barn og unge er en langsiktig oppgave for golf-Norge og NGF. En viktig del av satsingen er å gjøre klubbenes økonomi bærekraftig.
#Medlem, Dame, Herre, Senior, Junior
Publisert: 02.01.2023 13:59
fscIseveien

Vi fornyer også samarbeidet med Family Sports Club Iseveien

Senterleder på Family, Kathrine Standal Lund og daglig leder på Skjeberg Golfklubb, Cathrine Laursen er begge veldig glad for videre samarbeid. Dette er et flott tilbud til medlemmer begge steder.
#Medlem, Dame, Herre, Senior, Junior
Publisert: 02.11.2022 08:26
GIS

Golfspilleren i sentrum

Kjære medlem. For å lage en best mulig klubb for deg, så trenger vi å vite hva du syntes og tenker om klubben. Golfspilleren i Sentrum er vår årlig medlemsundersøkelse. 1/3 av medlemmene får tilsendt undersøkelsen i disse dager på e-post til deg som medlem.
#Medlem, Nybegynner, Dame, Herre, Senior, Junior
Publisert: 23.09.2022 09:30