I dag
ArrowDown_Orange
gb_logo%20(1)

Juniorgolf

Skjeberg Golfklubb har en stor og aktiv sportsgruppe. Her finner vi en fin blanding av barn og ungdom som er nybegynnere, samt junior og senior elitespillere som konkurrerer på høyt nasjonalt og internasjonalt nivå.
3X klubber
Sportsgruppen har en rekke aktivitets- og treningstilbud på alle ferdighets- og alderstrinn. Det er stor deltagelse i turneringer og spillere fra Skjeberg GK oppnår fremragende resultater, både når det gjelder individuelle konkurranser og i lagmesterskap.

Sportsgruppen legger stor vekt på å skape gode sosiale forhold, hvor barn og ungdom kan utvikle sin golf gjennom øving og lek. Gruppen arrangerer også turer til andre golfbaner, slik at unge spillere får anledning til å oppleve nye spennende miljøer og få inspirasjon til å dyrke sin lidenskap til golf.

I vinterhalvåret forgår det meste av treningen inne på Østfold Golfsenter. Når sesongen starter så flytter vi aktiviteten til vårt utmerkede golfanlegg på Hevingen. Her blir spesielt ungdommene tatt hånd om av profesjonelle trenere, som ikke bare vektlegger det sportslige, men også regler og etikette på golfbanen.

Medlemskap for alle juniorkategorier inkluderer fritt spill på Borregaard Golfklubb.
Junior aktiviteter:
Faste aktiviteter:
Vi har ingen pågående faste aktiviteter.
Øvrige aktiviteter:
Vi har ingen planlagte aktiviteter.
juniorkomite:
Sabina Hansen
SKGK_Inngang

Info fra Turneringskomiteen

Sesongen 2023 er nå over, det siste som ble spilt av turneringer var finale og om 3. og 4. plass i Hevingen Masters Matchplay, før snøen kom.
#Medlem, Nybegynner, Dame, Herre, Senior, Junior
Publisert: 21.11.2023 08:37
JanFrode

Gratulerer til Jan Frode

Da har Jan Frode Aanes hos oss bestått trener en kurs. Til vanlig er han på banen som greenkeeper. Jan Frode kommer til å holde Veien til Golfkurs på Skjeberg Golfklubb fremover , samt holde i knøtt og junior avdeling sammen med Anders og hans team på AK Golf.
#Medlem, Nybegynner, Dame, Herre, Senior, Junior
Publisert: 25.10.2023 19:47
BDO-skjeberg

BDO ny partner

BDO i Sarpsborg er vår nyeste samarbeidspartner. De skal sammen med oss arrangere BDO vårspretten søndag 23. april. Turneringen vil være en 4-manns scramble turnering.
#Medlem, Gjest, Nybegynner, Dame, Herre, Senior, Junior, Turnering
Publisert: 28.03.2023 20:45
VSportGolf_skjerberg

V Sport Golf filmen er klar.

I august var V Sport Golf på besøk for å lage reklamefilm for Skjeberg Golfklubbs bane. Resultatet er klart.
#Medlem, Gjest, Nybegynner, Dame, Herre, Senior, Junior
Publisert: 10.01.2023 10:45