I dag
ArrowDown_Orange
gb_logo%20(1)
Vi takker for sesongen 2022, gleder oss stort til 2023
Tusen takk til alle medlemmer og gjester som har tatt turen til oss i år, vi gleder oss til å se dere neste sesong

Veibeskrivelse

For at du enklest mulig skal kunne finne frem til vår bane har vi laget en enkel veibeskrivelse enten du kommer fra syd eller nord.

E6 Fra Oslo:
Ta avfarten Sarpsborg S etter Sandesundsbroen. (3. avkjøring fra E6 gjennom Sarpsborg). Følg riksvei 22 mot Rakkestad. Følg veien ca 3 km til rundkjøring ved Hafslund Hovedgård, ta av til høyre. Følg så skilting mot Rakkestad. Fra avkjørsel E-6 er det ca 7 km til Hevingen. Avkjøring til høyre, merket golfbane og Hevingen.

E6 fra Sverige:
Ta av mot riksvei 22 før Sandesundbroen. Følg veien ca 3 km til rundkjøring ved Hafslund Hovedgård, ta av til høyre. Følg så skilting mot Rakkestad. Fra avkjørsel E-6 er det ca 7 km til Hevingen. Avkjøring til høyre, merket golfbane og Hevingen.

Greenfee
Golfbil/tralle