I dag
ArrowDown_Orange
gb_logo%20(1)
Vi oppgraderer banen
Vi oppgraderer banen med nytt utslagsted på hull 2. Her er det provisorisk utslagsted enn så lenge. Hull 8 er under arbeid, som vil si at vi har et nytt hull. Det er et nytt par 3 hull som heter hull 8 med vanlig utslagsted og vanlig green. Hull 9 er provisorisk utslagsted, men med vanlig green frem til vi får lagt gresset på det nye utslagstedet.
Skjeberg Golfklubb samarbeider med Ett slag av gangen
Ett slag av gangen har snakket med Cathrine Laursen, daglig leder i Skjeberg Golfklubb. Hun deler suksesshistorien om et produktivt år i samarbeid med Ett slag av gangen. En av de første sakene hun nevner at samarbeidet har gitt er; – Vi har med dette samarbeidet fått veldig god erfaring med Kriminalomsorgen og flere personer inn i samfunnstjeneste.
Skjeberg Golfklubb samarbeider med Ett slag av gangen