skgk-logo
14°
I dag
Banen er
Åpen
Banen
Rangen er
Åpen
Drivingrange
0
aktiviteter i dag
Aktiviteter
Del
22.07.2024
mandag
skgk-logo
ArrowDown_Orange
gb_logo%20(1)
Stengt for biler
Onsdag 17.juli, og torsdag 18.juli er det stengt for biler på banen.
Tilbake
Seniornytt
Her kommer en oppdatering på hva som skjer i seniorgruppa i klubben i tiden fremover.
Seniornytt
Ettermiddagsturnering
Som vi tidligere har orientert om har vi hatt ønsker om en ettermiddagsturnering for også å få med dere som fortsatt er i arbeid. Vi har satt av mandag 23. mai og 13. juni i første omgang og håper så mange som mulig av dere har anledning til å delta. Meld dere på i Golfbox.
 
Lagturneringer Østfold seniorgolf
Gjennom sesongen skal vi delta på 9 lagturneringer i regi av Østfold seniorgolf. Vi ønsker å få tilbakemelding på hvem av dere som ønsker å delta på en eller flere av disse lagturneringene. Send en mail til Freddy Gjøs freddy.gjos@hotmail.com.
Seniorstyret jobber med løsninger som gjør at greenfee til disse turneringene blir helt eller delvis dekket. 
 
Sponsorturnering
Er det noen av dere som kjenner til eller selv driver et firma som kunne tenke seg å stille opp med premier til en turnering? Vi tenker å arrangere en turnering som kalles for Skjeberg senior open hvor alle medlemmer kan delta. Inntektene fra denne turneringen skal gå med til å dekke noen av aktivitetene som seniorer er med på både gjennom Norsk seniorgolf og Østfold seniorgolf. Ta kontakt med Torry Kristiansen på telefon 91655268 eller på mail torrykristiansen@gmail.com
 
Facebook 
Vi har laget en gruppe på Facebook som heter Skjeberg seniorgolf. Vi tenkte å bruke dette som kommunikasjonsplattform i tillegg til mail. Meld dere inn på denne siden. 
 
Innspill til aktiviteter
Avslutningsvis minner vi om tidligere oppfordringer til dere alle om å sende oss innspill til aktiviteter dere mener seniorgruppa bør jobbe med. Innspill sendes Freddy Gjøs på mail freddy.gjos@hotmail.com, eller på telefon 41616211.
 
For seniorgruppa,
Torry Kristiansen