skgk-logo
I dag
Banen er
Åpen
Banen
Rangen er
Åpen
Drivingrange
0
aktiviteter i dag
Aktiviteter
Del
14.04.2024
søndag
skgk-logo
ArrowDown_Orange
gb_logo%20(1)
Vi oppgraderer banen
Vi oppgraderer banen med nytt utslagsted på hull 2. Her er det provisorisk utslagsted enn så lenge. Hull 8 er under arbeid, som vil si at vi har et nytt hull. Det er et nytt par 3 hull som heter hull 8 med vanlig utslagsted og vanlig green. Hull 9 er provisorisk utslagsted, men med vanlig green frem til vi får lagt gresset på det nye utslagstedet.
Tilbake
Juniorgruppa har startet sesongen
Utendørssesongen har startet igjen for alle våre juniorgrupper. Knøtt, Yngre junior og Eldre junior er alle i gang med trening og turneringsspill.
Juniorgruppa har startet sesongen
Knøttetrening
Onsdag 4. mai var første treningsdag for knøttene i klubben. Knøtter er gutter og jenter fra 5 til 9 år. De trener hver onsdag fra 17.15 til 18.15 med fokus på å ha det gøy og lære litt grunnleggende om golf. Marion Thunæs og Nicoline Sophie Borgersen Eide er trenere for gruppa. De er selv juniorer og var for mange år siden knøtter selv. Marion har Trener 1 kurs i golf, så trenerne har nødvendig kompetanse for å gjennomføre treninger på dette nivået. På første trening var det 18 knøtter på trening. Har du selv en gutt/jente som har lyst til å bli med på knøttetrening - møt opp på trening neste onsdag.
knottegolf2
Yngre Junior
Yngre junior hadde også oppstart onsdag 4. mai. Dette er en treningsgruppe for de mellom 10-13 år som har kommet litt lenger i sin golfutvikling. Bjørn Kristoffer Holt og Jørgen Fjærvik er trenere for denne gruppen. De trener også fra 17.15 til 18.15 hver onsdag (ikke helligdager). Vi har plass til flere juniorer i denne gruppen, så det er bare å møte opp. Vi har også låneutstyr for trening.

Turneringssesongen
Turneringssesongen er i full gang. Bjørn Kristoffer har allerede vært med på en Srixon Tour (Sola GK) og en Garmin Tour (Meland GK) i april. Turneringene kommer fortløpende for ham utover sesongen med spill nesten hver eneste helg. Følg turneringsresultatene her.

For de øvrige juniorene starter Narvesen Tour (breddeturneringer) på Borregaard Golfklubb 8. mai. Oppfordrer alle våre juniorer til å melde seg på Narvesen Tour. Narvesen Tour er en breddeturnering for alle juniorer fra 6 til 19 år med mange forskjellige klasser. Se turneringsprogrammet her. Klubben betaler startavgift, så deltagelse er gratis.

Juniorleder Øyvind Heggen Mathisen håper enda  flere juniorer har lyst til å prøve golf. Felles for alle de som starter med golf i 15-16 års alderen er at de sier de angrer på at de ikke startet før.

Les mer om juniorgolf på Skjeberg Golfklubb.