skgk-logo
I dag
Banen er
Åpen
Banen
Rangen er
Åpen
Drivingrange
0
aktiviteter i dag
Aktiviteter
Del
14.04.2024
søndag
skgk-logo
ArrowDown_Orange
gb_logo%20(1)
Vi oppgraderer banen
Vi oppgraderer banen med nytt utslagsted på hull 2. Her er det provisorisk utslagsted enn så lenge. Hull 8 er under arbeid, som vil si at vi har et nytt hull. Det er et nytt par 3 hull som heter hull 8 med vanlig utslagsted og vanlig green. Hull 9 er provisorisk utslagsted, men med vanlig green frem til vi får lagt gresset på det nye utslagstedet.
Tilbake
Anders Kristiansen får treneransvaret på Skjeberg Golfklubb
Styret har godkjent en femårig samarbeidsavtale med Anders Kristiansens selskap Anders Kristiansen Golf Group. Dette betyr at selskapet får eneansvaret for trening på klubbens område de kommende årene. Selskapet skal både levere trenere til gruppetrening og tilby individuell trening til medlemmer og andre.
Anders Kristiansen får treneransvaret på Skjeberg Golfklubb
Foto: Ole Morten Rosted
Første dialog om et mulig samarbeid var i slutten av 2021, og en konkret, formalisert samarbeidsavtale har blitt ferdigstilt de siste dagene.

Anders Kristiansen er vel kjent blant golfinteresserte. Han var en lovende spiller som ung, men har mer og mer gått over til å trene andre golfere, og har skaffet seg et omdømme som en dyktig trener, og trener i dag spillere på bla. Europatouren.

Klubben stiller studioet til disposisjon og Anders og hans trenere vil få tilgang til de øvrige treningsområdene etter behov. Nærmere detaljer om samarbeidet vil komme senere.

Styret er sikker på at avtalen vil være positiv og nyttig for begge parter, og ser fram mot et spennende samarbeid.