skgk-logo
14°
I dag
Banen er
Åpen
Banen
Rangen er
Åpen
Drivingrange
0
aktiviteter i dag
Aktiviteter
Del
22.07.2024
mandag
skgk-logo
ArrowDown_Orange
gb_logo%20(1)
Stengt for biler
Onsdag 17.juli, og torsdag 18.juli er det stengt for biler på banen.
Tilbake
Skjeberg Golfklubb tilbake til normalen
Fredag morgen var det klart for å komme tilbake til normalen på Skjeberg Golfklubb. Det er mange golfspillere som har ventet på denne dagen.
Skjeberg Golfklubb tilbake til normalen
Av:Ole-Morten Rosted

Hull 13 på Skjeberg Golfklubb er tilbake som normalt et par 5 hull etter at hullet er forbedret og nedlagt mye arbeid på. Det har i vel ett år vært spilt som par 3. Banen som par 70, men nå er den par 72 igjen.
Det var åpning fredag morgen, før det første utslaget ble gjort på en mye bredere fairway som lå der og ventet på golfspillerne.

Daglig leder i Skjeberg Golfklubb Cathrine Laursen kan fortelle at den største jobben ble lagt ned på dugnad av frivillige fra 2021. Resten ble gjort i sommer og nytt ferdiggress er lagt.
Takket være ferdiggresset har det gått så raskt som det har gjort, og nå er vi tilbake til normalen på et langt bredere par 5 hull.

Cathrine kan videre fortelle at omleggingen av hullet har kostet klubben ca. 400 000 kroner.
- Jeg kan røpe så mye at vi er gang med forberedelsene til mye nytt her på golfbanen vår. Her er det snakk om summer med en null til bak. Uten at jeg skal røpe hva som skal gjøres, sier hun med et lurt smil.

13b
13c
Greenkeeperne som har lagt ned en stor jobb sammen med de frivillige.