I dag
ArrowDown_Orange
gb_logo%20(1)
Golftur til Oliva Nova
Skjeberg Golfklubb og Golfhelge inviterer til golftur til Oliva Nova fra 9. eller 12. november til 19. november. Oliva Nova er en 4-stjerners, nyoppusset golfresort som ligger på egen 18-hulls golfbane, rett ved stranden.
Golftur til Oliva Nova
Golbanen er helt flat, og lett og gå. Den har 15 hull med vann, men brede fairwayer, så den er grei å spille for alle hcp. For de som velger ti-dagerstur vil det blir tre dager med Helge Sannes fra Golfhelge, før representanten fra Skjeberg kommer nedover den 12. november.

Priser:
  • Transfer tur/retur flyplassen/hotellet
  • Transfer til eksterne baner
  • 7(10) netter i delt dobbeltrom med balkong
  • Buffet frokost inkudert alle dager
  • Velkomstmiddag m/drikke
  • 4 runder golf på Oliva Nova Golf
  • 1 runde på El Saler
  • 1 runde på La Sella (10-dagers turen)
  • Traller til golfbag på Oliva Nova
  • Baller på driving-rangen en time før starttid på Oliva Nova
  • Tilgang til treningsfelt inkl. 5-hulls treningsbane
  • Fri tilgang til spa-avdeling ekskl. behandlinger
  • WiFi på rommet.

Golfhelge har samarbeidet med Oliva Nova i 16 år, og kan derfor garantere god service og flotte fasiliteter både på hotellet og golfbanen.

El Saler ble i fjor kåret til nr 2 banen på fastlandseuropa av Golf Digest, så vi er svært stolte av å kunne tilby denne banen inkludert i turen.

Pris 7-dagers tur:
9.650,- Tillegg for enkeltrom kr 1.950,-

Pris 10-dagers tur:
13.600,- Tillegg for enkeltrom kr 2.650,-

Vi tilbyr fly inkludert, men dette må kalkuleres når dere henvender dere, da drifstoffpriser og uro i verden gjør at flyprisene endres hele tiden. SAS med sine sportspriser er de aller rimeligste som det ser ut i dag, inkusive golfbag og en bagasje (pr. 25. april er prisen ca kr 2.450,-).

Basis for kalkylen er Euro=9,7. Ved endringer ut over 3% vil endring bli beregnet (opp eller ned) ved utsendelse av hovedfaktura.

Ta kontakt for spørsmål og bestilling:
golfhelge transparent

golfhelge@fmail.com