Juniorgolf

på Skjeberg Golfklubb

Skjeberg Golfklubb har en stor og aktiv sportsgruppe. Her finner vi en fin blanding av barn og ungdom som er nybegynnere, samt junior og senior elitespillere som konkurrerer på høyt nasjonalt og internasjonalt nivå.

Sportsgruppen har en rekke aktivitets- og treningstilbud på alle ferdighets- og alderstrinn. Det er stor deltagelse i turneringer og spillere fra Skjeberg GK oppnår fremragende resultater, både når det gjelder individuelle konkurranser og i lagmesterskap.

Sportsgruppen legger stor vekt på å skape gode sosiale forhold, hvor barn og ungdom kan utvikle sin golf gjennom øving og lek. Gruppen arrangerer også turer til andre golfbaner, slik at unge spillere får anledning til å oppleve nye spennende miljøer og få inspirasjon til å dyrke sin lidenskap til golf.

I vinterhalvåret forgår det meste av treningen inne på Østfold Golfsenter. Når sesongen starter så flytter vi aktiviteten til vårt utmerkede golfanlegg på Hevingen. Her blir spesielt ungdommene tatt hånd om av profesjonelle trenere, som ikke bare vektlegger det sportslige, men også regler og etikette på golfbanen.

Kontingent for junior medlemskap finner du her.
Medlemskap for alle juniorkategorier inkluderer fritt spill på Borregaard Golfklubb.

Juniorgruppa 2019

Øyvind Heggen Mathisen