Turneringssesongen i gang

Lørdag 5. og søndag 6. var endelig turneringssesongen i gang for seniorene.

Strålende sol, glade golfere og god stemning - det blir ofte det når seniorene spiller turnering. 140 spillere lørdag og 105 spillere på søndag, satt standarden for årets turneringssesong. Jon og Signe samlet troppene, slik at gjennomføringen gikk smertefritt. Henning og Ragnar hadde full kontroll i turneringskontoret og gode hjelpere stilte opp som startere, marshall, forecaddie og hjelp på rangen - tusen takk alle sammen!

I turneringen var det som alltid varierende resultater, her er noen av høydepunktene:

Lørdag 5. juni:
Cato Lauritzen vinner klasse 1!
Jon Langsholt kommer på 2. plass i klasse 2 og Vidar B. Hansen kommer på 3. plass i samme klasse.
Freddy Gjøs vinner klasse 4!
Lillian Løkke vinner klasse 5!
Hilde Bosch kommer på 2. plass i klasse 6.

Søndag 6. juni:
Hege K. Lauritzen kommer på 3. plass i klasse 3.
Kjetil Lauritzen kommer på 2. plass i klasse 4 og Jan Øivind Johansen kommer på 3. plass i samme klasse.
Erik Bosch vinner klasse 5!
Hilde Bosch vinner klasse 6!

Bra innsats av alle som var med, vi er stolte over alle de gode seniorspillerne vi har i klubben.

Lykke til videre med turneringssesongen!