Turneringshelg for junorgruppa

Helgen 19. og 20. august spilte våre juniorer 2 nye turneringer med meget gode resultater - som vanlig.

Moss & Rygge Golfklubb

Lørdag 19. august spilte våre junorer Narvesen Tour på Moss & Rygge. Totalt var det med 88 juniorer fra hele Østlandet Øst fordelt på 6 klasser. Vi stilte med 11 deltagere fordelt på 2 av klassene. I Mixed 12 klassen deltok Anna Juliussen, Helena Henriksen og Henna Gripenberg med fine plasseringer. I Jenter 15 deltok Hedda Andersen, Tiril Andersen, Nicoline Sophie Borgersen Eide, Anne-Linn Fjærvik, Oda Juliussen, Ella Skard, Ida Sofie Thunæs og Marion Thunæs. I nettoklassen fikk vi en flott 3. plass av Tiril Andersen med 70 slag. Hennes beste plassering så langt. Hedda fulgte opp med 4. plass, Oda med 5. plass og Nicoline med 6. Øvrige plasseringer ble 8. på Marion, 9. på Ida Sofie, 10. på Anne-Linn og 14. på Ella. I Bruttoklassen kom Marion på en flott 2. plass (+16), Hedda på 3. plass (+16) og Oda Juliussen på 5. plass (+20).

Seier på Hauger Golfklubb

Dagen etter bar turen til Hauger Golfbane i Nittedal for nok en Narvesen Tour. Totalt 62 deltagere hvorav 6 fra Skjeberg. Vi hadde kun deltagere i Jenter 15 klassen. Nok en gang gjorde jentene en fantastisk innsats. Oda Juliussen vant både netto og brutto klassen med henholdsvis 71/89 slag. I nettoklassen fikk Nicoline 2. plass (73 slag) og Anne-Linn Fjærvik tok den siste plassen på pallen med 77 slag. Ella Skard vikk sin beste plassering med 77 slag fulgt av Ida Sofie på 6. plass med 78 slag og Marion på 8. plass med 83 slag. Som sagt vant Oda også bruttoklassen med Marion på en brosjeplass (95 slag) på en vanskelig og bløt bane.

Gratulerer med fantastisk innsats. Neste turnering er på Atlungstad og Mjøsen 9. og 10 .september. Dit reiser over 25 foreldre og juniorer og vi gleder oss til enda en spennende golfhelg.

48997f42-91c1-40bf-9091-a608e8b25279
Postboks 99, 1740 Borgenhaugen