Turneringer

Vi åpner nå for gjennomføring av noen turneringer. Først ut er en modifisert Golfhefte Trophy lørdag 30.mai.

I tillegg til Golfhefte Trophy vil vi arrangere Slaget om Sarpsborg og Belka Golf Nordic Open, før sommeren.
Golfhefte Trophy ligger åpen for påmelding og vi jobber med detaljene for de andre turneringene.
Det blir lagt opp til løpende start på alle turneringer og noen vil ha en begrensning på antall deltagere. Dette er detaljer vi nå jobber med, slik at vi kan sikre en bra gjennomføring innenfor de gjeldende restriksjoner og med de ressursene vi har tilgjengelig.

Husk også at Ukesmatchen er i gang med stor deltagelse og kvalifiseringen til Hevingen Matchplay også er i gang.
Gunnar i shopen er leder av turneringskomiteen, lurer du på noe, er det bare å ta kontakt med han.