Super innsats av seniorene i helgen

Lørdag og søndag arrangerte vi uttaksturnering for Norsk Senior Golf. Klubben med seniorgruppa i front, fikk ros for arrangementet og banemannskapet ble takket for en bane i utrolig fin stand. Tusen takk til dere alle som stilte opp og jobbet frivillig gjennom helga, med Thore Olseng i spissen.

Klubbens medlemmer viser igjen at de gjerne stiller opp og hjelper til. I lørdagens solskinn viste banen og klubben seg fra sin beste side. Søndagen bød på kaldere og våtere vær, men superlativene fra spillerne og NSG satt fortsatt løst.
Gode prestasjoner av våre egne spillere ble det også. Signe Høstbjør tok hjem seieren i klasse 4, gratulerer!
Lasse Delebekk tok en flott 2. plass og Jon Langsholt tok en 6. plass i klasse 3. Cato Lauritzen kom på 2. plass i klasse 1, mens Cato Halvorsen tok en 9. plass i samme klasse.
Alle resultater finner dere på hjemmesidene til Norsk Senior Golf.
Postboks 99, 1740 Borgenhaugen