Sesongens siste spilledag blir søndag 25. oktober

Høsten er her med kaldere og våtere vær og sesongen nærmer seg slutt.
Søndag 25. oktober stenger banen for i år. Vi reduserer åpningstidene i shopen med en time på hverdager.
Mandag - torsdag 9-17
Fredag - søndag 9-16

Det har vært en lang og aktiv golfsommer. Vi åpnet i år lørdag 4. april, og siden det har det blitt spilt rekordmange runder på banen. Vi var heldige med årets overvintring værmessig, og sammen med dyktig banemannskap har banen vært veldig bra hele sesongen. Spilleflatene har selvfølgelig merket den økte aktiviteten og trenger nå klargjøring før nok en overvintring. Det er mye banemannskapet gjør med banen etter at den har stengt, og det er heldig for gresset at mye av den jobben gjøres før kulda kommer. Som tidligere år, stenger vi derfor også i år på dato.

Når banen stenger, stenger også treningsområdet bak klubbhuset samt puttinggreen ved hull 1.

Rangen derimot, holder vi åpen inntil videre. Så lenge vi klarer å samle baller med ballplukkeren vil ballautomaten være åpen. Etterhvert vil vil gå over til selvplukk av baller, når været blir en begrensning.

Benytt de siste tre ukene til å spille en eller flere runder før vi stenger banen for året.