Sesongen i gang for juniorene

Etter en lang, men god treningsvinter, er turneringssesongen endelig i gang igjen for våre ivrige juniorer. Gode resultater på både regionale og nasjonale turneringer.

Narvesen Tour Gamle Fredrikstad Golfklubb

Mandag 22. april ble årets første Narvesen Tour arrangert på Gamle Fredrikstad Golfklubb. Totalt over 120 deltager stilte til start, og Skjeberg var representert med 9 spillere i forskjellige klasser. 4 juniorer i Mix-12 klassen (Nicolai Amadeus Eide, Sander Mathisen, Vilde Støa Fredriksen og William Støa Fredriksen), 2 i jenter-15(Tiril Andersen og Ida Sofie Thunæs, en i jenter-19(Marion Thunæs), en i Gutte-15 (Bjørn Kristoffer Holt) og en i Gutter 19(Jørgen Fjærvik).

Se resultater her.

Srixon Tour Sola Golfklubb

Fra fredag 26. til søndag 28. deltok Marion Thunæs og Ida Sofie Thunæs på Srixon Tour på Sola Golfklubb. 131 av landets beste juniorer deltok og vi fikk en meget god 2. plass til Ida Sofie i klassen Jenter 15, mens Marion tok en fin 36. plass etter en litt vanskelig start. Neste turnering på Srixon tour arrangeres i Larvik 10. til 12. mai, der både Marion og Sofie er kvalifisert. Lykke til.

Resultater Srixon Tour finner du her.

Narvesen Tour Borregaard Golfklubb

Lørdag 4. mai var det klart for Narvesen Tour på Borregaard Golfklubb. 87 deltagere og 7 fra Skjeberg Golfklubb. Alle deltagere gjorde en fremragende innsats i varierende vær og Skjeberg tok med seg tre 1. plasser. Tiril Andersen vant Jenter 15 klassen netto med -1, Bjørn Kristoffer Holt vant Gutter 15 med fantastiske -13 og Ingeborg Andersen Kartnes vant Mix-19 med -7. De øvrige spillerne var Nicolai Amadeus Eide, Nea Gripenberg, Sander Mathisen og Morten Hvidsten.

Resultatene finner du her.

Neste turnering på Narvesen arrangeres på hjemmebane søndag 5. mai. Møt opp og hei frem juniorene. Turneringen starter kl 11.00 og varer ut dagen.
Postboks 99, 1740 Borgenhaugen