Sarpsborgkontingent 2019

Vi er glade for å kunne presentere årets Sarpsborgkontingent, som gir våre hovedmedlemmer mulighet til å spille fritt på Borregaard GK for kr. 700,-

Årets avtale er inngått og gir våre hovedmedlemmer mulighet til å spille så mye de vil på Borregaard GK for kr. 700,-
Ønsker du å benytte deg av denne muligheten, betaler du denne summen i shopen på Borregaard når sesongen starter.

Borregaards fullt betalende medlemmer, betaler kr. 1200,- hos oss for å kunne spille fritt i 2019. Dette betales i shopen på Skjeberg ved sesongstart.

Merk at dette ikke er medlemskap, men ubegrenset greenfee og gjelder for sesongen 2019.
For å kunne benytte seg av tilbudet, må du være hovedmedlem og betale full kontingent.