Nytt fra styret

I år er det ENDA mer fordelaktig å være hovedmedlem i Skjeberg golfklubb!!

Ti prosent rabatt på ALT i shopen!

Dersom du er hovedmedlem får du i hele 2018 ti prosent rabatt på alt du handler i shopen. Vi ønsker å gjøre det enda mer fordelaktig å være hovedmedlem i klubben vår. Shopen er drevet av klubben, og overskuddet gir et viktig bidrag til klubbens drift. Med dette ønsker styret å slå et slag for øket handel i shopen, samtidig som det blir enda mer fordelaktig for hovedmedlemmene å handle i egen klubb.

Thintan Thai Food gir ti prosent til hovedmedlemmene!

Kroa ønsker også å være med på å gjøre hovedmedlemskapet enda mer attraktivt. Derfor får alle hovedmedlemmer 10 prosent rabatt på mat i hele 2018, fra banens åpning.

Samarbeidet med Borregaard Gk fortsetter

Det gode samarbeidet med Borregaard fortsetter. I år får du som hovedmedlem sesonggreenfee på Borregaard for kr 500. Greenfeen betales på Borregaard ved første besøk, og da har du fritt spill i hele 2018. Avtalen innebærer også at juniorene får samme fordeler som i 2017.