Nye skilt på rangen

Lurer du på hvor langt det er til de forskjellige skiltene på rangen?
Skilt som viser eksakt avstand til hvert skilt er nå (nesten) på plass.

Nytt av året er drivingrange ambassadører. Dette er firmaer som ønsker å profilere seg med skilt på rangen. Sikteskiltene ute på rangen med firmalogo gir god reklame og gjør det mer spennende for golferne når de har ulike avstander å trene seg på.
For å vite eksakt meter til hvert skilt, blir det nå montert ned små skilt/plater i betongen mellom matte- og gressutslag på rangen. Dette gjør det enkelt å se hvor langt det er fra der du står til de forskjellige skiltene.

Det er gjengen i Guttas som står bak dette. Når oppgraderingen av rangen startet i 2018, hadde de et mål om å få på plass drivingrange ambassadører som bidrar til at klubben kan opprettholde en god standard på baller og matter og annet utstyr på rangen. Klubben er takknemlig for jobben denne gjengen bidrar med - tusen takk!