Ny rekkefølge på hullene på siste ni

Som nevnt tidligere ble forslaget om å endre spillerekkefølgen på deler av banens siste ni hull, godt mottatt av medlemmene.

Vi starter 2019 sesongen med ny rekkefølge på deler av banen. Har du ikke fått med deg endringene, her er de:

Banens første 10 hull spilles som før
  • Hull 18 spilles nå som hull 11
  • Hull 13 spilles nå som hull 12
  • Hull 14 spilles nå som hull 13
  • Hull 15 spilles nå som hull 14
  • Hull 16 spilles nå som hull 15
  • Hull 17 spilles nå som hull 16
  • Hull 11 spilles nå som hull 17
  • Hull 12 spilles nå som hull 18
Vi får da spillerne forbi klubbhuset etter 11 spilte hull, da er det mulighet for både et toalettbesøk og å ta med seg noe fra Kroa til de siste 7 hullene.
Vi får også tilbake hull 18 ved klubbhuset, noe som har vært savnet og som vi tror vil være positivt for miljøet rundt klubbhuset.

Informasjonsskilt om endringene vil dere finne på utslag 1, 11 og 17, ved green på hull 11 og rundt klubbhuset.

Vi håper at den nye rekkefølgen blir fort innarbeidet og at det vil oppleves positivt for golferne.

banekart

Postboks 99, 1740 Borgenhaugen