Norges største juniorturnering

Søndag 28. mai ble norges desidert største juniormønstring arrangert på ærverdige Bogstad Golfbane i Oslo. Hele 292 deltagere fra hele øst-norge var påmeldt fordelt på 8 klasser. Sarah & Carl's Cup arrangeres som en utvidet Narvesen tour der barn helt ned i 2-års alderen kan delta.

Totalt 34 klubber var representert og Skjeberg Golfklubb var den 3. største klubben, kun Oslo og Ballerud Golfklubb hadde flere deltagere. Vi er veldig stolte av å ha en så aktiv juniorgruppe i klubben.
Omgitt av mørke skyer gjennomførte alle deltagerne med stil og regnet uteble gjennom hele dagen. Et fantastisk flott arrangement som garantert gav mersmak for de fleste. Resultatmessig ble også turneringen en stor suksess for våre junorer som nok engang vant flere premier.

Våre deltagere i de forskjellige klassene var:

Mixed 6-8 år - Sander Marcelius Heggen, Nicolai Amadeus Borgersen Eide, William Støa Fredriksen og Nea Marie Gripeberg
Mixed 9-12 år - Fabian Engebretsen, Felix Engebretsen, Henna Gripenberg, Oda Wallentin og Vilde Støa Fredriksen
Mixed 13-15 år - Nicoline Sophie Borgersen Eide og Snorre Wallentin
Jenter 15 (Jenter 13-15 år) - Oda Juliussen, Marion Thunæs, Hedda Andersen, Ida Sofie Thunæs og Anne-Linn Fjærvik
Gutter 19 (Gutter 16-19 år) - Morten Hvidsten og Benjamin Lindberg (måtte trekke seg)

Resultater:

I klassen Mixed 13-15 år fikk Snorre Wallentin en meget god 5. plass, og Nicoline Sophie finn 10. plass.
I klassen Jenter 15 vant Anne-Linn Fjærvik, mens Hedda Andersen fikk 3. plass, Marion Thunæs 5. plass, Ida Sofie Thunæs 7. plass og Oda Juliussen 17. plass.
I klassen Gutter 19 finn vår endeste deltager Morgen Hvidsten en meget bra 18. plass av 38 deltagere.

Gratulerer med meget bra innsats alle sammen.