Mer suksess for juniorene!

Lørdag 20. mai spilte flere av våre juniorer Narvesen Tour på Soon Golfklubb. Vi gratulerer med 2 førsteplasser.

Nok en gang var over 100 juniorer fra østlandet samlet til turnering i Narvesen Tour som denne helgen ble arrangert på Soon Golfklubb. Skjeberg Golfklubb stilte med 6 deltagere fordelt på tre klasser. I klassen Gutter 19 (16-19 år) stilte Benjamin Lindberg på startstreken og fikk en fin 9. plass. I klassen Mixed 15 representerte Nicoline Sophie Borgersen Eide klubben. Hun gjennomførte med stil og vant klassen. I klassen Jenter 15 (13-15 år) deltok 4 av våre juniorer med gode resultater. De som deltok var Hedda Andersen (10. plass), Oda Juliussen (8.plass), Ida Sofie Thunæs (5. plass) og Marion Terese Thunæs (1. plass).

Klubben gratulerer alle med god innsats.

Bilde viser de fem beste i klassen Jenter 15.