Medlemsmøte og julebord

Torsdag 12. desember kl. 19.00 blir det medlemsmøte i klubbhuset, etterfulgt av årets julebord kl. 20.00.

Det er mye som skjer denne torsdagen. Først blir det ekstraordinært årsmøte (se egen sak på hjemmesiden), etterfulgt av medlemsmøte før julematen kommer på bordet ca. kl. 20.00.

På medlemsmøtet informeres det om aktuelle saker som samarbeid med andre klubber, økonomi, medlemundersøkelsen, hva skjer i 2020 og andre interessante saker.

Når medlemsmøtet er ferdig setter vi oss til bords.
Kroa serverer tradisjonell norsk julemat og Faa byr på nydelig mat med herlige desserter. Prisen inkluderer et glass vin eller en øl.
Pris pr. pers er kr. 289,-

Påmelding til julebord gjøres til Line, send en mail til line@skjeberggk.no eller en melding til 97017577.
For ordens skyld, det er ingen påmelding til ekstraordinært årsmøte og medlemsmøte, kun til julebordet. Vi håper at dere som kommer på møtet, også blir værende til julebordet.

Da ses vi til hyggelig samvær med golfvenner!