Lagserien Norsk Seniorgolf

Til alle seniorer i klubben.

Det ser ut til at det nå kan ligge til rette for oppstart av årets lagseriespill for medlemmer av Norsk Seniorgolf . De som ennå ikke er medlemmer, er jo bare et tastetrykk unna, se www.seniorgolf.no / Innmelding

Skjeberg Golfklubb stiller i år med 3 lag. To lag i 1. divisjon og ett lag i 2. divisjon. Det skal spilles 6 matcher i hver divisjon og alle lag er mix-lag, dvs. en blanding av begge kjønn. Skjeberg GK stiller altså i år uten damelag. Norsk Seniorgolf fordeler lagene regionalt og endelig divisjonsoppsett er p.t. uavklart.

Alle matcher spilles på ettermiddagene (etter jobb), dvs. fra kl. 16.00 og utover. Det er i år fullt fradrag for tildelte slag, dog er det en begrensning oppad til 18 slag i 1. divisjon.

Vi ber om at alle som er interessert og kunne tenke seg å delta, melder sin interesse til Jon Langsholt på mobil 970 67 530. Vi ber om svar så snart som mulig.

Vi gjør oppmerksom på at vi satser på at det knyttes 6 personer til hvert lag og at det vil bli en vurdering av spillere og lagsammensetning etter endt påmelding. Dessuten vil vi opplyse om at den enkelte spiller betaler redusert greenfee på bortebane, men klubben betaler påmeldingsavgiften for hvert av lagene.

Med sportslig hilsen
For seniorkomiteen i SGK