Lag NM Junior på Oslo Golfklubb

4 av våre junior jenter er nå i gang med Junior NM på Oslo Golfklubb. Turneringen spilles over 3 dager fra 2. juli til og med 4. juli.

Etter opprykk til øverste divisjon skulle 4 av våre beste jenter spille NM på Oslo golfklubb den første uken i juli. De som skulle delta var Tiril Andersen, Hedda Andersen, Marion og Sofie Thunæs. Ingeborg Kartnes Andersen kunne dessverre ikke delta. Deltagerne har gledet seg veldig til dette i flere uker og var spente før møte med de beste juniorjentene i landet. Turneringen spilles over 3 lange dager med 2 foursome matcher, 2 fourball matcher og 4 singlematcher. Jentene gjorde en meget solid første dag hvor Hedda og Ida Sofie spilte fourball mot Fana (det beste laget i Norge). Resultatet etter 18 hull ble 80 slag fra utslag 54. Ikke mindre en veldig imponerende. Marion og Tiril spilte ettermiddagsrunden og fikk det litt tøffere i mye vind og kom i mål på 83 slag (Fourball). Trener og kaptein Mats-Jøran var med på dagens runder og ga jentene fin støtte og motivasjon. Vi gleder oss til dag to og tre og har som mål å beholde plassen i øverste divisjon. (7. og 8. plass rykker ned). Etter første dag ligger vi på en fin 7. plass, kun 4 slag fra trygg plass.

Følg turneringen her.
Postboks 99, 1740 Borgenhaugen