Klubbmesterskap 2021

Vi gratulerer Hedda og Niklas med hver sin seier i klubbmesterskapet.
Gratulerer også til alle klassevinnere og takk for god innsats av alle som var med.

Klubbmesterskapet og B-mesterskapet ble spilt i helgen. Det var totalt 41 deltagere med i klubbmesterskapet og 33 i B-mesterskapet, noe lavere en 2020. Det er stas med klubbmesterskap der alle som vil kan konkurrere mot andre medlemmer på samme nivå som en selv.

Verdige vinnere ble kåret i alle klassene etter to dager med spill. Mest var spenningen i Senior Herrer klassen hvor 3 spillere måtte ut i playoff.
Til tross for noen ikke så gode slag og litt for mange putter enkelte steder da var det mye godt humør og god sportsånd.
Banemannskapet klippet og rullet og raket for å presentere en topp bane, og det syns vi at de klarte med glans.

Takk til alle som deltok og som på andre måter hjalp til med å gjøre helgen til en hyggelig affære for de fleste.

Lurer du hvordan det gikk, finner du alle resultatene i Golfbox.
Her er alle klassevinnere:

Klubbmester damer:
Hedda Andersen