Klubbmestere 2020

Vi gratulerer Hedda og Niklas med hver sin seier i klubbmesterskapet.
Gratulerer også til alle klassevinnere og takk for god innsats av alle som var med.

Klubbmesterskapet og B-mesterskapet ble spilt i helgen. Det var totalt 49 deltagere med i klubbmesterskapet og 41 i B-mesterskapet, noe som er det høyeste antall på ganske mange år. Det er stas med klubbmesterskap der alle som vil kan konkurrere mot andre medlemmer på samme nivå som en selv.

Vi syns det er spesielt hyggelig at vi i år både hadde en dameklasse og en junior klasse for gutter.

Verdige vinnere ble kåret i alle klassene etter to dager med spill. Til tross for slicer og døffer og hull som ikke sto der putten endte, var det mye godt humør og god sportsånd.
Banemannskapet klippet og rullet og raket for å presentere en topp bane, og det syns vi at de klarte med glans.

Takk til alle som deltok og som på andre måter hjalp til med å gjøre helgen til en hyggelig affære for de fleste.

Lurer du hvordan det gikk, finner du alle resultatene i Golfbox.
Her er alle klassevinnere:

Klubbmester damer:
Hedda Andersen