Klubbmestere 2019

En KM helg med strålende vær, masse godt spill og en fantastisk bane, er over.

Årets klubbmesterskap samlet de ivrigste medlemmene til dyst. Værgudene var med oss og banen viste seg fra sin beste side.
Inne i mellom hooker og slicer, oppslått torv og "FORE", ble det gjort birdies, high fives og "TV slag".
Som golfer er man aldri mer enn et slag unna total katastrofe eller hemningsløs glede.

I år ble det kåret mange nye klubbmestere i de forskjellige klassene - vi gratulerer alle sammen!
Mest spennende ble det i herreklassen, der Fredrik Sommerseth gikk seirende ut av omspillet med Cato Lauritzen.

Dameklassen ble vunnet 16 åringen Marion Thunæs etter stabilt spill begge dager.

Seniorklassene ble vunnet av Julia Jones og Arild Åsmul.

B-mesterskapet hadde også tre klassevinnere:
Klasse A - Per Håkon Evrum
Klasse B - Gunnar Borg Jonsson
Klasse C - Jan Trygve Olsen

Vi takker banemannskapet for at banen er i super bra stand.
Vi takker selvfølgelig også rullegjengen, bunker-Einar og ikke minst turneringskomiteen for veldig bra gjennomføring av turneringen.