Juniorgolferne i gang igjen!

Lørdag 5. august var Narvesen tour igang igjen for våre juniorer på Huseby & Hankø Golfbane, og på Asker Golfklubb lørdag 12. august.

Huseby & Hankø

På Huseby & Hankø deltok Benjamin Lindberg (Gutter 19), Anna Juliussen (Mixed12), Oda Juliussen, Nicoline Sophie Borgersen Eide, Marion Thunæs, Anne-Linn Fjærvik og Ida Sofie Thunæs (Jenter 15). Alle våre spillere presterte bra og flere fikk premier. Benjamin fikk 13. plass i Gutter 19 klassen. I Jenter 15-klassen fikk Anne-Linn en flott 2. plass, mens Oda Juliussen kom på 3. plass. I bruttoklassen fikk Oda Juliussen en fin brosemedalje med 83 slag. De andre jentene fikk 8.plass (Nicoline), 10.plass (Marion) og 11.plass (Sofie). Narvesen Tour på Huseby & Hankø inngår i vår region (Østlandet Øst) og teller på Order Of Merit kvalifisering til Srixon Tour.

Asker Golfklubb

Lørdag 12. august deltok 3 av våre juniorer. Nicoline og Oda i Jenter 15 klassen, mens Nicolai Amadeus Borgersen Eide i klassen Mixed 6-8. Nok engang vant en av våre jenter. Nicoline vant sin klasse på par, mens Oda fikk en flott 3. plass (netto). I bruttoklassen fikk Oda sølvmedalje. Denne turneringen er ikke i vår region, så resultatene teller ikke på OOM.

Gratulerer med god innsats. Neste helg er det to nye turneringer på Narvesen Tour. Moss & Rygge på lørdag, og Hauger på søndag.

img 3784
Postboks 99, 1740 Borgenhaugen