Jentene vant to turneringer

6. og 7. mai var 10 av våre juniorer med på turnering både på Borregaard og Gamle Fredrikstad Golfklubb.

Lørdag 6. mai var over 100 juniorer fra hele østlandet samlet på Borregaard for Narvesen Tour. Vi stilte med 8 deltager totalt i de forskjellige klassene. I strålende solskinn spilte alle sammen meget bra. I klassen Jenter 15 (13-15 år, gikk Oda Juliussen til tops, mens Marion Thunæs og Anne-Linn Fjærvik fikk 8. og 5. plass. I klassen Gutter 19 (16-19 år) fikk Benjamin Lindberg en meget god 3. plass i et startfelt med 30 deltagere. Øvrige deltagere på Borregaard var Oda Wallentin (Mix-12), Nicoline Sophie Borgersen Eide og Ella Skard i klassen Mix 15.

Gamle Fredrikstad Golfklubb

Søndag 7. mai var 8 juniorer klare til start også på Gamle Fredrikstad Golfklubb. Turneringen er også endel av Narvesen Tour og ble spilt i vesentlig tøffere forhold en lørdagens turnering. Nok engang presterte våre juniorer gode resultater. I klassen Jenter 15, vant Anne-Linn, mens Oda Juliussen gjennomførte bra. I Gutter 19 klassen var konkurransen tøff, med mye vind, regn og kaldt vær. Ole Christian Langvik og Benjamin Lindberg representerte klubben.I klassen Mix-12 deltok Vilde Støa Fredriksen og Helena Henriksen, mens Ella Skard deltok i klassen Mixed 15.

Gratulerer alle sammen med fantastisk innsats og lykke til på neste turnering.