Info om banen

Det nærmer seg slutten på en varm og tørr juli måned. Klubben har hatt masse besøk av hyggelige greenfeespillere som sammen med medlemmene skryter av banen.

Dessverre røk roughklipperen denne uka. Den vil bli reparert så fort det lar seg gjøre, og vi håper den er klar til bruk i slutten av neste uke. Det vil også føre til at roughen kan oppleves som litt høyere noen steder, men vi bruker en annen område klipper der det trengs mest. Område klipperen er veldig treig, så vi rekker ikke over alle rough partiene på banen.

Ellers skal det utføres et stykke arbeid på vanningsanlegget og bygging av to nye tee steder, nå på sesnsommeren/høsten.
Vi skal også beplante rundt den fine trappen på tee 46 på hull 15.

Vi kommer til å kjøre i gang med dugnader igjen, nå som ferien drar seg mot slutt.

Vi ønsker også å lære opp noen til å kjøre greenrulla slik at vi kan beholde/øke hastigheten på greenene ut sesongen. To stykk har allerede ytret ønske om å bidra med dette og forhåpentligvis kan vi samle en gjeng på ca 10 pers som vil få en opplæring av Runar og som da kan steppe inn å gjøre en innsats nå og da. Kontakt daglig leder ved interesse.

Fortsatt god golfsommer!
Postboks 99, 1740 Borgenhaugen