Gratis nybegynnertrening med Petter i juni og juli

Hver mandag og tirsdag, kl. 17-19,  i juni og juli, tilbyr klubben gratis trening for deg med HCP 36-54.

Vi ønsker å hjelpe deg i gang slik at du opplever mestring og at du får mer forståelse for svingen og for de forskjellige slagene. Det å få på plass noen grunnleggende ting som grep, oppstilling, ballposisjon, balanse og sikte, gjør det morsommere og enklere å mestre dette spillet.

Om du har spilt lenge eller er helt ny, finnes det nok av utfordringer som golfspiller. Med noen enkle grep fra en dyktig lærer, kan du trene bedre selv på de riktige tingene.
Møt opp og få gode tips, enkel instruksjon og bli kjent med andre golfere.

Treningene er gratis og det vil være forskjellige temaer hver gang, slik at du utvikler alle delene av spillet ditt.

Vi starter opp mandag 8. juni og tirsdag 9. juni, kl. 17-19 begge dager.

Deretter fortsetter vi hver mandag og tirsdag ut juli måned.
Oppmøte ved klubbhuset.

Påmelding til Petter senest dagen før ved å sende mail til pettergrefslie99@gmail.com