Frivillig hjelp til seniorturnering 27-28. juni

Helgen 27-28. juni spilles det NSG uttaksturnering på Skjeberg. I den forbindelse trenger vi hjelp fra frivillige.

Årets sesong har fått en pang-start etter at korona-restriksjonene for golf ble opphevet, og vi har igjen fått anledning til å ta imot Norsk Seniorgolf på Hevingen!
Som klubbkontakt (KK) for NSG, vil jeg igjen be dere om hjelp til å gjennomføre disse uttaksturneringene hos oss.

Tidspunkt for turneringene er lørdag 27. juni (klasse 1, 2, 6 og 7) og søndag 28. juni (klasse 3, 4 og 5).

For å få til en smidig og fin gjennomføring av turneringene, trenger vi hjelp fra dere!

Vi skal dekke følgende arbeidsoppgaver:
Resultatservice
Startere
Marshaller
Forecaddies (hull 9 - 13 - 16)

Mange av dere har tidligere velvillig stilt opp på dugnad for klubben i mange sammenheng. Det håper jeg dere har anledning til også i år!
Fint om dere gir tilbakemelding til meg om det passer, Signe Høstbjør på mail si-hoe@online.no, eller på mobil 97729664.

Hvis det ikke skulle passe denne gangen, kan jeg røpe at Skjeberg også skal arrangere NSG Landsfinale Øst den 5.september, så da er det nye muligheter til å bidra.
Håper på godt vær og fine forhold for å ta i mot ivrige golfspillere på vår flotte bane!

Gi en tilbakemelding til Signe pr mail eller sms for når det eventuelt kan passe, så setter jeg opp “program” og tidspunkt for dugnaden.