Fortsatt restriksjoner på golfanlegg

For å hindre økt smitte av Covid 19, har vi fortsatt restriksjoner på endel områder på anlegget vårt.

Som golfklubb følger vi de restriksjoner som gjelder og som kommuniseres av Golfforbundet og Idrettsforbundet.
Nå som samfunnet åpnes mer og mer, er det ekstra viktig at hver og en er sitt ansvar bevist i jobben for å minske risiko for smitte.

Avstand, håndhygiene og å holde seg hjemme ved symptoner, er viktig i denne jobben.

Vi åpner nå opp toalettet på banen og toalettet i damegarderoben.
Bakdøren til klubbhuset er nå åpen utenfor klubbhusets åpningstid. Det er en tidslås på døra, den åpnes kl. 06.00 og stenger kl. 23.00. Det vil da være mulighet for å bruke toalettet når klubbhuset er stengt.

Vi leier fortsatt bare ut golfbil til de med legeerklæring og det er kun lov med en person i bilen, med mindre man er i samme husstand. En meters regelen gjelder fortsatt for idrettsanlegg som golf. Siden vi har begrenset med golfbiler, ønsker vi at de som trenger bil for å kunne spille, blir prioritert. All booking av golfbil skjer i shopen, du kan ringe dit på teleforn 69139100.

Rakene er tilbake i bunker og merkestaker kan flyttes (som vanlig i golfreglene), men flagget skal fortsatt stå i hullet hele tiden.
På rangen går nå ting som normalt, med unntak av at vi fortsatt vasker rangebøttene mellom bruk.

Vannkranene på banen er slått på og søppelbøtter og ballvaskere er på plass.

Vi oppfordrer alle til å vise hensyn og fortsette med god håndhygiene - og å spille masse golf på vår flotte bane.