Dugnad

Vil du motta informasjon om når vi samler til dugnad, gi beskjed til Line så setter vi deg opp på mail listen.

Vi planlegger en god del rydding i skogen når sesongen i år er ferdig. Planen er å ta ett og ett hull, der alt av kratt og underskog noen meter inn fra skogskanten, tas ned. Dette vil gjøre det lettere å finne ballen, lettere å slå ballen tilbake i spill som igjen vil spare tid og være med på å gjøre spilleopplevelsen enda bedre.

Denne jobben har i mange år blitt gjort av hullfaddere, en ordning vi dessverre ikke har vært gode nok til å opprettholde.
Vi prøver oss derfor med en ordning der vi har en liste over alle som er interessert i å bidra på dugnad. Dere vil motta mail når vi planlegger jobb der vi ser at vi trenger hjelp.

Oppgavene vil variere, både små og store jobber trenger vi hjelp til.
Og all hjelp vi kan få, bidrar til å få utført jobber vi ellers ikke hadde fått gjort eller som hadde tatt vesentlig lenger tid.

Har du lyst til å få informasjon om klubbens dugnader, gir du beskjed til Line eller sender en mail til line@skjeberggk.no