Alle er velkomne som frivillige hjelpere

På en regnfull tirsdag møtte åtte glade karer opp til planlegging og trening på å kjøre greenrulla. Runar bidro med sin kunnskap og sammen skal de jobbe for å øke hastigheten og jevnheten på greenene våre neste sesong.

Et av fokusområdene i 2018 er at denne gjengen bidrar med tid slik at greenrulla vår blir mer brukt. Planen er at de skal kjøre den en gang i uka i tillegg til at banemannskapet også skal kjøre den 1 gang ukentlig. Vi håper dette vil bidra til raskere og jevnere greener neste år.

I tillegg til denne gruppa, jobber vi med en faddergruppe som skal ta seg av våre nye medlemmer som melder seg på VTG kurs. Vi kom såvidt i gang med denne jobben i år, og regner med mer aktivitet for disse.

Vi har også som mål å få blåst liv i hullfadder-ordningen igjen. Her kan dere som ønsker å bidra litt ekstra, ha ansvar for finish på deres "eget" golfhull.

Det vil i vinter være dugnader med jevne mellomrom og disse blir lagt ut her på hjemmesiden.

Det er alltid ting vi trenger hjelp til, så nøl ikke med å meld deg som frivillig.