2020 - en annerledes sesong

Vi legger snart bak oss en annerledes sesong. Er du nysgjerrig på hvordan det har gått for klubben i år og på når vi stenger?
Her informerer vi litt om aktuelle ting

2020 – en annerledes sesong
Høsten er her og vi nærmer oss slutten på en annerledes sesong.
Golfsesongen 2020 kommer til å bli husket for blant annet; mange nye golfspillere, korona-restriksjoner, avlyste arrangement og turneringer, oppslåtte tee steder, plukking av rangeballer nesten kontinuerlig, medlemmer som endelig har lært seg å booke starttid i Golfbox, hjemmekontor på golfbanen, håndsprit, lang leveringstid på golfutstyr som alle skulle ha, stjerneskudd, full parkeringsplass, hardt arbeidende ansatte, maaaange meninger om smittevern, usikkerhet, greenfee gjester fra hele landet, varme og omtenksomhet, ungdommelig mot, mer turneringsspill (når turneringene endelig kom i gang), mange turgåere, nye golfvenner, frustrasjon og glede.

Medlemsvekst
Vi har i løpet av denne sesongen fått over 200 nye medlemmer. Mange av dere er nye golfere som har kommet inn i golfsporten gjennom årets fadderordning. Dere medlemmer og miljøet dere skaper er grunnen til at folk trives her og har lyst til å være medlemmer her. Vi har sammen et stort ansvar for å ivareta alle og sørge for et bredt og godt tilbud til alle medlemmer.

Økonomi
Det er for tidlig å sette to streker under svaret, men det blir et godt år økonomisk for klubben. Med medlemsvekst, godt besøk av greenfee gjester og økt aktivitet og salg, vil årets resultat havne godt på pluss siden. På den andre siden har vi også brukt mer penger for å opprettholde standarden på bane og anlegg, som har «lidd» under større slitasje enn tidligere år. Mer ressurser er brukt på gjødsel, sand og maskinpark spesielt. En refleksjon: i to uker fram til styremøte 31. mars, ble det jobbet iherdig med et krisebudsjett for klubben og på det styremøtet ble det vedtatt et korona-budsjett som var halvert i forhold til det originale budsjettet. Fire dager senere, 4.april, åpnet vi og vi legger nå bak oss en sesong utenom det vanlige.

Fast stilling
I løpet av sesongen har dere sikkert blitt godt kjent med Gunnar. Gunnar ble fort varm i trøya og har i år solgt baller og annet golfutstyr som «varmt hvetebrød». Han sørger for god service til både medlemmer og gjester og har alltid en lun kommentar på lur. Gunnar ble tidligere i sommer tilbudt en fast stilling og har takket ja til denne. Til glede for medlemmer og ansatte, vil Gunnar bli en del av klubbens faste «inventar».

Kroa
Kroa har fått ny driver i løpet av sommeren. Turid er ny vert og navnet er nå Hevingen Kro og Catering. Turid var sporty og hoppet i det når hun fikk mulighet til å ta over driften. Da var vi allerede godt i gang med sesongen og hun har virkelig stått på for å gi medlemmer og gjester et godt mattilbud – noe hun klart veldig bra. Fra og med uke 41 vil Kroa være bemannet onsdager kl. 12.00-17.00 og i helgene kl. 09.00-17.00. Alle andre dager er det selvbetjening av kioskvarer og betaling med Vipps.

Flaggmatch/avslutningsturnering
Årets flaggmatch spilles lørdag 3. oktober, påmelding er åpen i Golfbox og vi krysser fingrene for fint vær.

Dugnadsgolf
Selv om vi i år ikke har samlet folk som vanlig til dugnad, har det blitt utført masse frivillig arbeid på klubben. Vi ønsker å takke dere for det og arrangerer en uhøytidelig turnering søndag 4. oktober. Det vil bli servert mat etter runden. For å gjøre dette innenfor de gjeldende smittevernreglene, blir det løpende start på turneringen, dere spiser sammen med de dere har spilt med og begrenser den sosiale tiden etter maten slik at vi ikke er for mange i klubbhuset samtidig. Vi ønsker alle som har bidratt med stort og smått i løpet av året, velkommen til turnering og mat. Påmelding gjøres i Golfbox.

Siste spilledag
I år som tidligere år, stenger vi på en bestemt dato. Siste spilledag i år vil være søndag 25. oktober. Fra og med den påfølgende mandagen er banen stengt for sesongen.
Grunnet stor slitasje på banen i år, er det ekstra viktig at banemannskapet får gjort en god jobb med banen før kulda kommer, for å sikre en god overvintring som igjen vil gi oss en fin bane neste vår.

Medlemsmøte og julebord
På nåværende tidspunkt ser det ikke ut til at vi kan arrangere det vanlige medlemsmøtet og julebordet for medlemmer – noe vi syns er trist. Men det er selvfølgelig mye viktigere at vi alle bidrar til å holde smittetallet nede, så får vi møtes til sosiale sammenkomster når dette igjen er greit. Klubben vil bruke mail, web og sosiale medier til å holde medlemmene informert om hva som skjer. Vi vil også sørge for at dere får sagt deres mening om hull 13 og eventuelle andre saker, selv om vi ikke møtes fysisk.

Dugnader og frivillig jobb i vintersesongen
Siden mange av dere som vanligvis er en del på reisefot på høst og vinter, nå kommer til å være hjemme, er det nok av jobb som skal gjøres her på klubben. Vi kommer til å legge til rette for dere som ønsker å rydde litt kvist, male noen vegger, skuffe litt sand med mer, kan gjøre dette. Vi har alltid bruk for arbeidskraft i forskjellige former.