100 juniorer på Narvesen Tour Skjeberg Golfklubb

Søndag 5. mai arrangerte klubben Narvesen Tour for Region Østlandet Øst med 100 påmeldte juniorer fra 7-19 år.

Velykket arrangment

100 juniorer fra hele Østlandet hadde tatt turen til Skjeberg Golfklubb for sesongens 3. Narvesen Tour. Turneringen gikk på skinner i forholdsvis godt vær (litt kaldt på slutten av dagen). Vinnere ble kåret fortløpende i alle klasser og vi tror alle var fornøyd med dagen sett under ett.

Gode prestasjoner

Av totalt 100 påmeldte stilte Skjeberg Golfklubb med 12. Godt oppmøte og gode prestasjoner fra alle sammen. De som deltok fra klubben var; Ingeborg Andersen Kartnes, Nicolai Amadeus Borgersen Eide, Henna Gripenberg, Nea Gripenberg, Bjørn Kristoffer Holt, Morten Hvidsten, Lukas Mathisen, Sander Mathisen, Vilde Støa Fredriksen, William Støa Fredriksen, Ida Sofie Thunæs og Marion Terese Thunæs.

Resultatene finner du her.

Takk til frivillige

Juniorgruppa og klubben takker alle frivillige som deltok på arrangementet. Startere, servering, turneringskontoret, bollebilsjåfør og dommere utførte med stor stil. Takk for hjelpen.