HØSTKAMPANJE!

SPILL GRATIS
UT ÅRET!

Enten du har lyst til å begynne med golf, eller allerede spiller golf (er medlem i annen golfklubb) kan du nå spille gratis på Skjeberg Golfklubb ut sesongen 2020*
Kom i gang nå!

*) Forutsetter hovedmedlemskap i Skjeberg Golfklubb hele 2021 sesongen i din medlemskategori.

Som ny golfer må du...

...gå igjennom følgende hovedelementer før du er klar:

Registrere en fadder

(en du kjenner) som kan veilede deg gjennom de første 2 rundene på banen. Fadderen får informasjon om hva som skal gjøres. Dersom du ikke har fadder, kan vi finne en til deg.

Bli medlem

Meld deg inn i klubben i din medlemskategori. Vi spanderer den første måneden med golf, men du binder deg som medlem ut dette året, eller du velger Høstkampanjen og spiller gratis ut året, og binder deg som hovedmedlem i din kategori ut sesongen 2021.

E-kurs

Før du er endelig klar til å spille golf, må du gjennomføre e-læringskurset (tar ca 60 min). Så snart du har utført kurset, vil vi motta en bekreftelse om dette og du er klar til din første runde på golfbanen.

Praktisk kurs
I løpet av sesongen må du gjennomføre et 5 timers praktisk kurs på klubben. Informasjon vil bli sendt ut så snart kursene er klare. Kurset vil være gratis.

Meldemskapet du nå får er en lokal spillerett som gir deg rett til å spille på Skjeberg Golfklubb. Etter at du har gjennomført minimum 2 runder til hcp 54, vil vi oppgradere spilleretten din til Nasjonal. Dvs. at du kan spille på de fleste baner.

Er du klar?

Ja, jeg er klar