BDO Flaggmatch

Klubbturnering 28. september hvor overskudd går til juniorene i klubben.
Påmelding

Juniorene i Skjeberg Golfklubb inviterer alle golfspillere (medlemmer og gjester) til BDO Flaggmatch. Par-turnering hvor alt overskuddet går til juniorgruppa.

Klubbens juniorer inviterer og arrangerer denne turneringen. Flaggmatch er en par konkurranse der et flagg plasseres der spillerens ball ligger når laget har brukt sine slag (par + Spillehandicap). Hvis en deltager ikke har brukt alle sine slag til og med det 18. hullet, fortsetter spillet videre på en ny runde (19. hullet). Den som kommer lengst vinner turneringen. Hvis en spiller med sitt siste slag slår utenfor banen eller mister ballen, settes flagget ned på det stedet hvor det siste slaget ble spilt fra.

Gjennom sesongen er våre junorer med på veldig mye forskjellig. Vi reiser på treningsleir, spiller turneringer på hele Østlandet, arrangerer sosiale samlinger m.m. Dette koster endel penger, så alle inntekter vi kan få er kjærkomne. Håper mange vil bli med å bidra.

I tillegg til at vi kårer vinnerlag i selve turneringen, har vi også closest to pin og longest drive. Vi har mange flotte premier, så her er det gjevt å komme på pallen.

alle juniorene i klubben.

meld deg på her.

BDO_logo_logotype