Dugnad - Skjeberg Golfklubb

Dugnad

på Skjeberg Golfklubb

Prioriterte oppgaver på banen, treningsområder og i/rundt klubbhuset vedtatt på medlemsmøte 26.01.2017. Fast dugnadsdag vil for sesongen 2017 være annenhver torsdag med oppstart 16. februar kl. 9.00.

Siden vi starter med en morgendugnad, kl. 09-12, vil det gangen etter være ettermiddagsdugnad kl. 17-20. Slik vil det alternere gjennom sesongen. Det vil være jobb for alle som vil, ønsket er at vi kan etablere en klubbhusgruppe som hjelper til med å gjøre både klubbhus og områdene rundt rene og fine.

• Etterfylle og fordele sand i alle bunkere
  • Utbedring av grøft på hull 12 og hull mellom fairway 10 og 18
  • Luke og rake bunkere, bevisstgjøre medlemmer om å alltid gjøre litt av dette da de selv spiller
  • Sprøyte eddik i fairway bunker hull 1, mot ugress
  • Utbedre område i forkant av green hull 17
  • Høyt gress langs fjell spesielt hull 14 og 17
  • Rydde siv i vannhindre, trenger gravmaskin
  • Ny vei hull venstre side av green hull 16
  • Rydde/eventuelt så bak green hull 8 og 12
  • Rengjøre ballmaskin på range
  • Rydde buskas begge sider av range
  • Beplante skråning rundt teested hull 7 og 15
  • Holde parkeringsplass fri for ugress og i orden
  • Innvendig tak og lister i studio
  • Male ballvaskere
  • Luke/sprøyte eddik rundt klubbhuset og range
  • Klippe med kantklipper rundt klubbhus
  • Diverse malejobber inne og ute
  • Kjøre greenrulle 1 gang i uka; dette gjøres av en liten gruppe som får opplæring i å kjøre maskinen
  • Rengjøring toalett hull 5

Denne listen er ikke endelig, det dukker stadig opp jobber som må gjøres. Punktene over er ikke i prioritert rekkefølge.

Vi har som mål å opplyse på hjemmesidene/skjerm i klubbhus hva som skal gjøres på neste dugnad, men det tas forbehold om vær og tilgjengelige ressurser som kan gjøre dette utfordrende.

Det kan være at ettermiddagsdugnad er vanskelig å gjennomføre grunnet mangel på dagslys, før vi kommer litt ut på våren.

Planlagte dugnader

Julebord