skgk-logo

SKJEBERG GOLFKLUBB

logo-golfbox2
Turneringer før sommerferien

Turneringer før sommerferien

Klubbturneringene er i gang.
Vi håper at flere av våre medlemmer skal oppdage at det er morsomt, sosialt og ufarlig å spille klubbturneringer.
Turneringskalenderen inneholder forskjellige turneringsformer som passer for alle golfere uansett nivå.
 
 


Her er våre turneringer fram til sommerferien:
 
3 køller pluss putter spilles søndag 10. juni. Den spilles i fire klasser og du velger selv hvilke tre køller du vil ha med deg på runden i tillegg til putteren. En sykkel trekkes som premie til en av deltagerne i tillegg til vanlig premiering. 

Frokostgolf spilles lørdag 16. juni kl. 04.00. Utgang på natta og avsluttes med frokost og premieutdeling. Det spilles poeng i en klasse. Fine premier også her. 

Amfi Borg Open spilles lørdag 23. juni. Denne turneringen spilles i fire klasser, der klasse A spiller slag, klasse B spiller svensk slaggolf og klasse C og D spiller poeng. Her trekkes et gavekort på Amfi Borg blant alle deltagere i tillegg til vanlig premiering. 

Vi minner også om ukesmatchen (gamle tirsdagsturneringen) som dere kan spille hver uke. Det koster kr. 60, få et stempel på scorekortet og lever inn dette etter runden. Premiering er baller fra Callaway samt en Order of Merit hovedpremie etter endt sesong. I fjor var dette en bag fra Callaway, i år blir dette en overraskelse…. 

Alle turneringene ligger åpne for påmelding i Golfbox, utenom ukesmatchen. Ukesmatchen melder du deg på ved å betale i shopen og husk at du kan spille den hvilken som helst dag fra mandag til søndag.