skgk-logo

SKJEBERG GOLFKLUBB

logo-golfbox2
Kort oppsummert fra medlemsmøte

Kort oppsummert fra medlemsmøte

Årsmøtet ble etterfulgt av et medlemsmøte. Her kan du lese en oppsummering av hva det ble informert om.

Trenersituasjon 2020. Vi har inngått et samarbeid med Borregaard GK om felles juniortrening. Vi har en trener 1, Petter, som skal holde våre VTG kurs, som er veldig viktig for rekruttering av nye golfere og nye medlemmer. Vi ønsker en tilbakemelding fra dere medlemmene om hvilke behov den enkelte har for en trener, det vil si hvor mye ønsker du å trene med pro i 2020. Når vi får avdekket hvilket behov som finnes, ser vi på løsninger for en trenerressurs som kan gjennomføre dette. 

Fairway hull 1. Det jobbes med løsninger for å «slette ut» første del av fairway på hull 1. Vi informerer mer om dette når vi har bestemt hva som skal gjøres. 

Vi fortsetter oppgraderingen av rangen – i dag har vi prøvevasket den nye ballvaskeren og den ga et supert resultat med skinnende rene baller. Rangen vil åpne så fort det er mulig å plukke opp baller med rangebilen. 

Sikkerhet. Det blir satt opp et gjerde for å hindre at spillere krysser over fairway 18 på vei til hull 12. Det kommer også opp noen nye skilt på banen, som informerer både turgåere og golfspillere om å vise hensyn. På hull 8 blir det hengt opp et nett for å øke sikkerheten til turgåere som kommer opp bakken fra hull 7. 

Kroa. Det er inngått ny avtale med Kroa. De vil ha nytt personell på plass i år og det er noen små forandringer i åpningstider og utvalg. Mer info kommer. 

Shop/servicepunkt. Gunnar Jonsson skal jobbe i servicepunktet i sommer samtidig som han er leder av turneringskomiteen. Vi ønsker Gunnar velkommen. 

Parkeringsplass. Det jobbes også med utbedringer av parkeringsplassen. Det er i utgangspunktet kommunenes ansvar å holde den i orden, men vi er alle enige om at den «ser ikke ut» med alt ugress. Når vi lander på hva som skal gjøres, informerer vi om dette. 

Callaway motevisning for damer. Torsdag 19. mars kl. 18.00 inviteres klubbens damer til visning av årets kolleksjon fra Callaway. Det blir gitt gode tilbud denne kvelden. 

Vårdugnad uteområdet rundt klubbhuset er satt til torsdag 19. mars med oppmøte kl. 10.00. Vi håper mange har mulighet til å gjøre uteområdene rene og pene til sesongstart. 

Narvesen Tour 26. april. Vi trenger frivillige til årets store juniorturnering. En morsom dag med masse liv og røre, vær med å bidra til at juniorene får en fin opplevelse og minner for livet. 

Baneåpning. Været bestemmer som alltid, vi er klare til å åpne så fort været tillater det.