skgk-logo

SKJEBERG GOLFKLUBB

logo-golfbox2
Gratulerer Jon Langsholt!

Gratulerer Jon Langsholt!

Classic Tour 2018 skulle avgjøres med landsfinale på Drøbak i helgen. De kvalifiserte ifra Skjeberg var Signe Høstbjør, Lasse Delebekk, Rune Henriksen og Jon Langsholt.

NSG-turneringen er over for i år, 1229 spillere fordelt på 6 klasser. De kjempe siden april til septemeber i over 100 turneringen, hvor avslutningen ble avholdt på Drøbak i helgen 22.-23.sept. Her stilte de 10-12beste ifra hver klasse iht. OoM.
Premien var intet mindre enn gavekort til 7000,- til opphold på NSG`s Winter Tour på Mar Menor i Mars 2019.

Vår egen Jon Langsholt stakk av med seieren totalt i klasse 2. Det med en meget solid 2.plass på Drøbak, selv sier han litt overrasket "Se for deg han som ligger bak i feltet, for så kommer snikende fram på oppløpssida og over målstreken hvor man blir dømt foran på fotofinish". En meget solid siste runde på 74 slag, og hele 3birdies sikret Langsholt seieren med knappest mulig margin 0.25poeng!! En klasse med 226 spillere.

Rune Henriksen ser ut til å trives på slutten av sesongen, kommer ifra en fersk seier på Kragerø for NSGlag og 2plass i årets KM. En respektabel 4.plass i samme klasse. I klasse 3 hvor 247 spillere stilte i år, klarte vår egen Lasse Delebekk og komme seg på pallen, dette til en 3.plass og vi forventer intet mindre av den rutinerte herremannen! I klasse 4 stilte Signe Høstbjør sammen med 300 andre, Signe med sin erfaring gjennom turneringsgolf og NSG tok en respektabel 4.plass!

Gratulere med god innsats og vel gjennomført sesong!