Custom fitting

Vi fikser og tilpasser utstyret ditt!

Custom Fitting er å få ditt utstyr optimalt tillpasset til deg og din golfsving!

Vi hjelper deg å finne rett spesifikasjoner på ditt nye utstyr her på Skjeberg Golfklubb med profesjonell personal og nye Flightscope Elite X2.

Med rett utstyr slår du oftest lengre, rettere og mer stabilt! Vem vil ikke det? Det er alt for mange golfere som sier at det ikke står på utstyret når ballen ikke går dit de vil. Ibland er det sån, men de kan faktisk vare dit utstyr som gjør at ballen ikke går helt dit du vil. Det vi tilpasser er:
  • Lengde
  • Lie
  • Størelse på grep
  • Riktig skaft for i forhåll til din klubbhastighet og dit svingtempo
  • Riktig kølleblad for din sving
  • Hvilke køller du bør ha i bagen (bagsetup)

Alle disse parameter påvirker din ballflykt og er dette tillpasset til deg så er forutsettningerne mye bedre at ballen går dit du vil! Vi måler mye mer men anpasser ovanstående etter din ballflykt!

Når vi gjør en custom fitting her på Skjeberg bruker vi Flightscope X2 Elite som er en radar som måler ballen og gir oss nøyaktig informasjon.

Pris

550 kr for 50 minuter. Dersom du velger å kjøpe dit utstyr hos oss på Skjeberg GK inkluderes custom fittingen.

Bestill custom fitting i proshopen idag!

Flightscope
Book en protime