PGA Pro

Mats-Jøran Øie Barlien er Head Pro på Skjeberg Golfklubb, så ta kontakt dersom du trenger hjelp til golfen.

Custom Fitting
Custom Fitting er å få ditt utstyr optimalt tillpasset til deg og din golfsving!
Custom Fitting
Flightscope
Flightscope er en radar som tracker ballen din, samt måler det som skjer rett før og etter du treffer ballen
Flightscope
Book en protime
For at du som golfspiller skal få et så bra treningstilbud som mulig, kan vi nå tilby en variert meny for gruppe- og singeltrening med vår PGA Pro.
Book en protime
Postboks 99, 1740 Borgenhaugen