skgk-logo

SKJEBERG GOLFKLUBB

Knøttegolf 5-8 år

på Skjeberg Golfklubb

Skjeberg Golfklubb tilbyr knøttetrening ukentlig gjennom hele sommersesongen. Gruppen Knøtt er for gutter og jenter i alderen 5 - 8 år. Vi har trening en dag i uken i 60 minutter. Vi jobber med innføring i golf, trener mye med morsomme øvelser og litt lek.

Trening i Knøtt skal være gøy og uhøytidlig og gi barna ett positivt og enkelt bilde av golfsporten. Vi legger stor vekt på det sosiale i alle våre treningsgrupper og vil at barna skal bli trygge og godt kjent med andre barn på tvers av gruppene. Barna trenger ikke ustyr for å være med. Møt opp og se om det er noe for ditt barn uforpliktende på to treninger.

 

Sommertrening starter opp mandag 30. april for alle grupper.

 

Treningstider Knøttegolf

DagKlokkenHva gjør vi
Mandag18.00-19.00Fellestrening
Torsdag17.00-19.30Spilletrening på bane

Golf er en rimelig idrett!

Golf er ikke dyrt, som de fleste tror. Faktisk er det en av de rimeligste idrettene som barn kan holde på med. Medlemskap og treningsavgift for en 7-åring er kun kr 1465,- pr. år og det dekker all trening både utendørs på sommeren og innendørs i Østfold Golfsenter på vinteren, rangeballer hele sesongen og alle startavgifter på turneringer (kr 100,- pr. turnering). Det eneste som kommer i tillegg er golfutstyr som kan kjøpes fra kr 1400,- i vår vellutstyrte proshop. Utstyr holder for 2-3 sesonger.

Se priser på medlemskap og trening.
Junior
Dagbok
3X-klubb avtale
Turneringer
Treningsavgift
Barn & Golf
Sportsplan
MatsJoran
Mats-Jøran Øie Barlien
Head Pro
Mobil: 481 18 079
Send e-post
Kontaktinformasjon
Besøksadresse
Hevingen, 1739 Borgenhaugen
Postadresse:
Postboks 99, 1740 Borgenhaugen
Søk på siden