Junior

Skjeberg Golfklubb

Skjeberg Golfklubb tilbyr junior-trening 2-3 ganger hver uke gjennom hele sommersesongen samt styrketrening på Spenst og simulatorgolf i Østfold Golfsenter på vinteren. Juniorgolf er for gutter og jenter og delt inn i yngre og eldre junior.

Vi legger stor vekt på det sosiale i alle våre treningsgrupper og vil at barna skal bli trygge og godt kjent med andre barn på tvers av gruppene. Juniorene trenger eget golfutstyr for å delta på, men du kan møte opp og se om det er noe for ditt barn uforpliktende på to treninger. Vi oppfordrer alle til å delta på regions-turneringer gjennom sesongen.

Golf er en rimelig idrett!

Golf er ikke dyrt, som de fleste tror. Faktisk er det en av de rimeligste idrettene som barn kan holde på med. Medlemskap og treningsavgift for en 10-åring er kun kr 2730,- pr. år og det dekker all trening både utendørs på sommeren og innendørs i Østfold Golfsenter på vinteren, rangeballer hele sesongen og alle startavgifter på turneringer (kr 150,- pr. turnering). Det eneste som kommer i tillegg er golfutstyr som kan kjøpes fra kr 2000,- i vår vellutstyrte proshop. Utstyr holder for 2-3 sesonger.

Se priser på medlemskap og trening.
Knøttegolf
3X-klubb avtale